Ενοικίαση String Lights Φωτισμού τύπου Ταβέρνας

Ενοικίαση φωτισμού String Lights – Γιρλάντα με φώτα – Ενοικίαση Φωτισμού Ταβέρνας.

Τα παλιά κλασικά γνώριμα σε όλους μας φώτα.

Με τον κλασικό – retro φωτισμό τύπου διαχρονικής ταβέρνας δίνετε αυτόματα στην εκδήλωση σας ένα all time classic ύφος.

Πως διατίθονται προς ενοικίαση τα String Lights (φωτισμός γιρλάντα):

Τα string lights διατίθενται σε μονάδες – ευθείες καλωδίων των 10 και 20 μέτρων με δυνατότητα επέκτασης μεταξύ τους. Στην αρχή της κάθε ευθείας είναι τοποθετημένη απλή πρίζα σούκο (αρσενική) για τοποθέτηση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και στο τελείωμα υπάρχει πάντα θυλική υποδοχή για να μπορεί πολύ εύκολα να τοποθετηθεί πιθανή επέκταση (αν χρειαζόμαστε να την επεκτείνουμε).

Τι λαμπες διατίθονται μαζί με τις ευθείες String Lights (φωτισμός γιρλάντα):

Στο πακέτο ενοικίασης συμπεριλαμβάνονται και οι λάμπες, οι οποίες είναι τύπου Led λευκού – θερμού χρώματος (3000 Κ) πολύ χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος με μεγάλη όμως απόδοση. Οι λάμπες είναι τοποθετημένες ανά 1 μέτρο και προσφέρουν εξαιρετική απόδοση φωτισμού.

Τι απαιτείται για την τοποθέτηση του φωτισμού String Lights (φωτισμός γιρλάντα):

Η τοποθέτηση πραγματοποιείται να ανάρτηση από ψηλά φυσικά ή τεχνητά σημεία. Ανάλογα με τη δομή του χώρου σας γίνεται μελέτη των βέλτιστων σημείων για σωστή τοποθέτηση και μέγιστη απόδοση. Επιλέγονται κατά προτεραιότητα τα φυσικά σημεία (πιθανά κάγκελα ψηλής βεράντας, δέντρα κλπ) και αν απαιτείται τοποθετούμε και τεχνητά στηρίγματα ειδικούς στήλους με τις κατάλληλες αντηρίδες για μέγιστη ασφάλεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Click to Call